Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Własnie przeszedłem nowego Tomb Raidera <polecam gorąco :D > i za bardzo nie mam w co grać :D

Mam nadzieję , ze polecicie mi coś ciekawego ale :

-niech nie będzie to nic z tych sławniejszych gier

- CODy , BF , AC , minecraft - nie proponować bo albo przeszedłem albo grałem :P

-mogą być starsze gierki bo lubię ten klimat

- mam nadzieje na coś z wciągającą fabułą :D

Opublikowano

Polecam Ci Fable 3, lub gw2. (: . Lecz z takich ściąganych poolecam Allodos Online chyba.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Dungeon Siege II Polecam albo I świetna fabuła rok chyba 2005 kiedyś w to nakurwiałem ,że hej.

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

[Prototype 2]. A jeśli nie z nowszych to [Prototype] część 1 xD Obie są super, przeszedłem obydwie i GORĄCO (HOT) Polecam.

Mario i te sprawy... xD Ok, na poważnie to nie wiem.. Portal? Fable jak ktoś wyżej pisał? Prince of Persia? F.E.A.R? Spidermany jakieś? GTA huehue. Splinter Cell? Tom Clancy's Rainbow six Vegas 2?

3t6EGVz.png

Opublikowano

Może się skuszę w końcu na tego Prototype , już kiedyś miałem zagrać :P

W większość tytułów grałem , jak ktoś coś ma to niech jeszcze napisze :D

Opublikowano

Sarcraft 2 i ten nowy dodatek. Fajna gierka kampanii dużo a po tym jest zajebisty multi w którym nigdy się nei znudzisz.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Dead Space 3

Bloodline

Ghost Master :D

Dzięki, że mi przypomniałeś o tej grze. Nie grałem od kilku dobrych lat :3

Oczywiście podpisuje się pod tym tytułem. Nie dość, że klimatyczna i dość stara, to jeszcze od niej nie zgłupiejesz, jak przy Metinie. Mówię tu o tym, że czasem musisz pomyśleć, czasem mieć szczęście. Miła oprawa graficzna, muzyka. Super bohaterowie (duszki). Po prostu rewelacja.

Opublikowano

ja polecam far cry3,crisis 3 i mass efect .Ale jeśli lubisz trudne gierki polecam ci Dark siders 2 ( Tej gry chyba nie da się przejść na 100 %)wiec to zadanie dla ambitnych . :D

1382302052-U722126.jpg
Opublikowano

Mi się podoba gra "Chrome" Może się wydawać jak jakieś gówno s-f ale jednak to jest co innego :).Gra strasznie mało znana. Polecam!

Zobacz,sam się przekonasz ;>

Opublikowano

Polecam ci w wolnej chwili zagrać w taką gierkę dla rozluźnienia np

- Deluxe Ski Jump

-Ski Jumping

A takie bardziej Graficzne no to

- Morrowind

-Oblivion

- Assassin's Creed I

Pomoglem? Postaw Like :P

Opublikowano

ja polecam far cry3,crisis 3 i mass efect .Ale jeśli lubisz trudne gierki polecam ci Dark siders 2 ( Tej gry chyba nie da się przejść na 100 %)wiec to zadanie dla ambitnych . :D

W Ghost AMster grałem wiele razy i też gorąco polecam :P

Mi się podoba gra "Chrome" Może się wydawać jak jakieś gówno s-f ale jednak to jest co innego :).Gra strasznie mało znana. Polecam!

Zobacz,sam się przekonasz ;>

W Chrome też grałem gdzieś mam jescze z CD-Action płytkę z tą grą :D

Może Don't Starve? Fajna surviavalowa gierka. Sam w to gram i szczerze ci ją polecam :)

Ostatnio kolega mi polecił ale nie przypadło mi do gustu :P

Fabularnie - seria Mass Effect, ze starszym KotOR - też od Bioware. Oprócz tego Baldurs Gate.

KOTOR jest boski i też polecam wszystkim :D

Temat chyba do zamknięcia bo znalazłem sobie gierkę :D Dziękuje wszystkim za pomoc :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...